Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-15 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
30.10.2019
Hodnocení produktů!
Jsme skutečně rádi za Vaše reakce a proto jsme se rozhodli dát všem možnost podělit se o zážitky a reakce s našimi kárkami nebo trampolínami. Hodnoce... číst celé
30.10.2019
Šlapací kárka BERG REPPY
!NOVINKA! BERG REPPY NENECHTE JÍ UJET :-) 1) Atraktivní, lehký a kompaktní design 2)Sedadlo je přizpůsobitelné délce těla 3)Pneumatiky EVA na... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
18.11.2019 Trampolíny
Velmi pestrý článek o pohybu dětí!
Doporučujeme přečíst velmi zajímavý článek. číst celé
26.08.2019 Trampolíny
Pojď si s námi zacvičit!
Už není třeba tělocvičny ani běhat dlouhé hodiny:-)Trampolína Vám plně vše nahradí :-) číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Sledujte nás také na Facebooku

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Velmi pestrý článek o pohybu dětí!
18.11.2019 Trampolíny
Velmi pestrý článek o pohybu dětí!
Doporučujeme přečíst velmi zajímavý článek. číst celé
Pojď si s námi zacvičit!
26.08.2019 Trampolíny
Pojď si s námi zacvičit!
Už není třeba tělocvičny ani běhat dlouhé hodiny:-)Trampolína Vám plně vše nahradí :-) číst celé
Zábavné hry na trampolíně pro děti i dospělé!
11.06.2019 Trampolíny
Zábavné hry na trampolíně pro děti i dospělé!
Trampolína nemusí být jen o skákání? Že ne? Opravdu ne… číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

     

 

Jsme SPECIALIZOVANÝ ESHOP zahradních trampolín, dětských hřišť, šlapací kárek pro děti i dospělé, bazénů atd.! V naší nabídce najdete designové, certifikované a bezpečné produkty. Zakládáme si na kvalitě!

 

    

 

 

 

 

Platba a doprava

Platební možnosti

  • Bankovní převod
  • Dobírka
  • Online platba kartou

Dopravce

  • Toptrans
  • PPL

 

Kontakty
Vaše podpora
Vaše podpora
(Po-Pá, 9-15 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz